Laura: miljonairschap democratiseren

Vandaag tussen neus en lippen door een mooi compliment gekregen. Laura Babeliowsky vertelde me vanmiddag dat ze gisteren op televisie in het programma FC ZZP (over ondernemende zzp’ers) door presentator Wilfred Genee werd gevraagd over haar onzekere periode een groot aantal jaren geleden. Dat had hij namelijk online gelezen in een door Laura geschreven stuk. Inderdaad, dat geschreven stuk was haar #mijnmoment. Hit it.

Dus vandaag heerlijk met Laura gepraat over het succes van #mijnmoment in het eerste kwartier, en verder vooral gebrainstormd over ‘mijn aanbod’ zoals Laura het noemde. Mijn cursus, mijn mogelijk nieuwe carrière. Eindelijk, sinds jaren, heb ik het gevoel gestruktureerd te kunnen gaan bouwen aan een nieuwe onderneming. Maar daar over later meer.

Na dik twee uur praten en lunchen wilde ik toch nog even een kort interviewtje doen met Laura. Gewoon omdat die camera’s en stuff toch in mijn tas zitten.

Laura Babeliowsky over het hebben van een overwegend lege agenda, standaard 1 week vrij per maand en haar streven naar de democratisering van het miljonairschap.

Gefilmd met twee camera’s waarvan de hoofdcamera is de Canon 1D Mark 4 met daarop de 70-200 2.8 dichtbij op 70mm (dus eigenlijk maal cropfactor 1.3 = 91mm), de Canon 5D Mark 2 met 50mm 1.2.. De ISO van de 1D4 op 2500, de 5D op 640 ISO, witbalans beide 4800K (veel buitenlicht binnen) en WB+/- op B5, G4, diafragma allebei rond de 2.8.

5 gedachten over “Laura: miljonairschap democratiseren”

 1. Leuk interview met Laura!! Inderdaad: echt Laura. Altijd weer originele ideeën. Laura blijft leren van anderen, maar ze maakt er altijd haar eigen pakket van. Ze is geen kopieerder.

  Laura is heel intelligent en integreert wat ze leert, voegt er haar eigen ingrediënten, ervaring en kennis aan toe, zodat ze met een originele eigen mix komt. Daar helpt ze dan anderen weer mee.

  Ik ken Laura al vanaf ongeveer 2003 en heb gezien hoe zij zich heeft ontwikkeld. Ik vind dat knap en zeer waardevol. Ik heb zelf ook al veel van Laura geleerd op gebied van marketing en ondernemen en ik blijf haar volgen.

  Laura, ik hoop dat je je droom waar gaat maken en Nederland zult verrijken met een aantal extra miljonairs. Miljonairs, door te doen wat ze het allerliefste doen en waar ze goed in zijn, die niet voor het geld werken, maar die wel goed betaald willen worden omdat ze waardevolle diensten leveren, waar mensen beter van worden.

  Ga vooral door op je weg. Ik blijf je graag supporten en met je mee lopen!!

 2. Zat gisteren aan mijn Valentijnsdate dit interview te beschrijven. En heb ik niet eens een comment achtergelaten! Lekker bloggig van mij.

  Mooi hoe je Laura weet te ‘vangen’ in een video, letterlijk dicht op haar huid en af en toe dat andere perspectief, erg grappig.

  Wat me aan het denken heeft gezet is hoe Laura beschrijft dat het hebben van een lege agenda voor haar zo heerlijk is en hoe ze dat ervaart als een groot goed. Dat herken ik.

  En toen las ik net dit blog van Seth Godin over work-life balance (een in de VS niet-bestaand fenomeen :-)) http://sethgodin.typepad.com/seths_blog/2012/02/time-doesnt-scale.html Moest direct aan Laura denken.

  Food for thought. Dank!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven