Lavalu on tour

 

Wanneer was het? Ik reed bij de Jaarbeurs weg en hoorde haar stem. Vorige week, bij Radio 1 Kunststof. En vanavond weer, net voor zessen op Radio 1, een item van zeker 10 minuten.

Lavalu.

Bij Kunststof dacht ik nog: Lavalu op de radio… dat moet ik Monique doorgeven, want zij is bij een concert van Lavalu geweest waar ze helemaal lyrisch over was, maar dat bleek niet Lavalu, maar Selah Sue. (Monique zit nu trouwens ’te feesten’ bij het concert van Lorde in Tilburg, met Harriët)

En toen ineens – Kunststof was al zeker een kwartier bezig – hoorde ik in haar stem iets bekends. Hé Lavalu! Nu weet ik het! Van onze opname voor Lopend Vuur, een dikke acht jaar geleden.

Morgen start Lavalu in Amsterdam met haar tour in Nederland waarin ze op 25 plaatsen te zien en te horen is.

Sjees Lavalu. Wat is ze goed. (Youtube/lavalu)


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven