Leuk! Fossiel interviewt gamer op Radio 1 (tweet)

Ik ben de veertig gepasseerd, over een week zelfs de eenenveertig, maar ik heb van leermeesters (als good old Huub Klompenhouwer) geleerd om altijd jong van geest te blijven.

(Een goed voorbeeld daarvan is natuurlijk René Wouters, die anders dan leeftijdgenoot Beatrix van Oranje, wel open staat voor nieuwe technologie en wat daar allemaal mee kan worden bereikt. Blogposting met video.)

Ik kreeg laatst enorm jeuk in de auto toen ik luisterde naar een door mij tot dat moment toe gerespecteerde journalist Jan Tromp (nu presentator van Uitgesproken Vara, hmmm) die in gesprek was met iemand over Twitter.

Ik ben de veertig gepasseerd, over een week zelfs de eenenveertig, maar ik heb van leermeesters (als good old Huub Klompenhouwer) geleerd om altijd jong van geest te blijven.

(Een goed voorbeeld daarvan is natuurlijk René Wouters, die anders dan leeftijdgenoot Beatrix van Oranje, wel open staat voor nieuwe technologie en wat daar allemaal mee kan worden bereikt. Blogposting met video.)

Ik kreeg laatst enorm jeuk in de auto toen ik luisterde naar een door mij tot dat moment toe gerespecteerde journalist Jan Tromp (nu presentator van Uitgesproken Vara, hmmm) die in gesprek was met iemand over Twitter. Tenenkrommend hoe Jan Tromp zonder schaamte liet weten niet mee te willen doen met deze hype, met jawel de interviewer de vraag te stellen ‘waarom zou ik willen weten dat… en vul zelf de onzin maar in, koffie, toilet, ontbijt…

Goed, ik moest twitteren dat ‘Jan Tromp fossielerig doet op Radio 1 over twitter’.

Vandaag kreeg ik weer jeuk, iets minder, van een sympathieke VPRO-dame die een gesprek aanging over Indie-gamen (independent gamen is wat filmhuisproducties zijn t.o.v. Hollywood).

Ik twitterde: Leuk! Fossiel interviewt gamer op Radio 1. Harjo Thijs, Radio 2, twitterde ‘hoe oud je moet zijn als fossiel’ en dat bracht me weer bij oud-collega wijlen Huub Klompenhouwer die me leerde altijd als een 18-jarige te blijven leven, jong, open en ready to take over the world (je snapt ‘m), dus: fossiel is niet leeftijdsgebonden, maar draait om de jongheid van geest, en je wel of niet willen inleven in een andere generatie in een veranderende tijd.

http://www.radio1.nl/podcasts/69-villa-vpro/feed_items/470945

Nu ik heb weer naluister vind ik het zeeeerrrr meevallen, het fossielgehalte van de vragen en de interviewer…

Maar het interview met Jan Tromp. Of Jan Tromp. Of dat gesprek.

http://www.radio1.nl/contents/19986-mediaforum-jan-tromp-en-arend-jan-boekestijn

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven