Live bloggen vanaf New Technology Event 2005

Live bloggen vanaf New Technology Event 2005

Ik zit op dit moment live te bloggen vanaf het mega-interessante New Technology Event in Expo XXI. Het is nu half negen en Erwin Blom, directeur nieuwe media van VPRO, heeft een enorm leuk betoog gehouden over zijn kinderen en hun mediagebruik. Waar de andere sprekers het vooral over de business hebben en over hoe en wat de adverteerder zal gaan doen bij dit en dat en wat de kabel enz enz.. Erwin Blom heeft het over zijn kinderen, fantastisch. Ik ben van plan om alles wat ik op deze avond aan het opnemen ben op mijn digitale memorecorder snel te podcasten in categoriƫn van presentaties.

De internetverbinding bij Expo XXI is subliem, foto’s lopen op ADSL snelheid binnen in mijn Zoom Browser (en dat is wel eens anders op locatie).

Naar de diashow

Ik heb nu op de helft van de avond al 165 foto’s geselecteerd. Men zit nu aan het hoofdgerecht en het is mijn bedoeling om in die tussentijd die foto’s op Flicrk.com te kunnen plaatsen. Over Flickr.com gesproken, er lopen hier nog meer fotografen rond en geen enkele kent Flickr.com… even later begint de spreker van Belgacom een betoog over Flickr.com. Leuk om te zien (maar ik ben benieuwd of de fotografen het hebben gehoord, vast wel).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven