Maak gebruik van mijn denkfoutje bij #snappcar

Ik merk dat ik een sympathiek denkfoutje heb gemaakt in m’n SnappCar verhuur. Maar ik ga ‘m niet herstellen.

Het gaat er steeds meer op lijken dat m’n auto populair begint te worden bij vooral mensen die even de grens over willen. En op ski-vakantie of naar een pretpark in Parijs. Wannnnnt….

Mijn SnappCar aanbod en is zoooooo aantrekkelijk. Je betaalt pas na 300 kilometers per dag 0,25 cent per kilometer.

Dat houdt dus in als je 10 dagen wilt huren voor de dagprijs van 50 euro (je betaalt uiteindelijk iets van 70 euro – verzekering en SnappCar-fee van bijna 20 euro), dat je in totaal voor de autohuur 500 euro (totaal 700 euro) betaalt.

Hier komt m’n denkfoutje: je krijgt dus iedere dag 300 gratis kilometers. 10 x 300 kilometers = 3000 kilometers gratis.

Ik ga dit niet veranderen want ik gun mensen hun uitjes en vakanties. En het zorgt ervoor dat het mogelijk wordt om een alternatief te bieden voor het kopen van een auto. Wat gewoon duur is, zeker deze zware bak.

Maar ik wil maar zeggen, maak er gebruik van.

De missie van SnappCar is: “Wij staan voor slimmere mobiliteit door middel van autodelen. Ten gunste van onze planeet, onze maatschappij en voor jou. De lat ligt hoog: we gaan voor een wereld met de helft minder auto’s. ”

Door je auto weg te doen, dat geld in een potje mobiliteit te stoppen, kun je dat geld besteden aan een deelauto. Via SnappCar kun je voor iedere gelegenheid een goedkopere kleinere of duurdere grotere huren. En je zit nog eens in een andere auto. Verfrissend. En alles is gecoverd, verzekering bij schade.

En daarbij is het een leuk platform om nieuwe mensen te leren kennen, want je moet even alles via een SnappCar app doornemen, koffie d’r bij, en go go go.

Die Renault van mij is trouwens te koop, dus als-ie als SnappCar erg bevalt, kun je mooi even langs genieten van deze snelweg-zwever.

Mocht ik ‘m dan verkopen, ga ik lekker met m’n potje mobiliteit m’n geld goed besteden op SnappCar.

Tot zover deze promotie… πŸ˜„πŸ‘β™₯πŸ€

Direct naar m’n SnappCar pagina: https://bit.ly/3L6J5ZS

Schrijf je in als huurder of verhuurder op SnappCar, hierrrrr >>>

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven