Marco Derksen, wat is je belangrijkste tip?

Marco Derksen, wat is je belangrijkste tip?

D-day donderdag speelt vanaf het moment dat ik ‘ja’ zei continu als een spook door mijn hoofd. Of ik wil spreken over online video in het openbaar voor een veertig a vijftigtal ge├»nteresseerden in social media. Van ’s ochtends onder de douche tot ’s avonds voordat ik met de videoblog de dag afsluit denk ik aan de invulling van mijn presentatie. En ik schrijf daarbij niets op. Wat weer onzekerheid en zenuwen tot gevolg heeft, want ineens ben ik het weer kwijt en vertaal ik dat meteen naar mijn performance straks op dat SME podium.

Vanaf morgen ga ik me goed voorbereiden. Met briefjes en oefenen voor de spiegel. (Herken de parallel met ‘spreekbeurt geven in de zesde’).

Goed, vandaag voordat de Upstreamborrel losbarstte kon ik Upstreamvoorman en Marketingfactsvader Marco Derksen vragen naar zijn belangrijkste presentatietip.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven