Menson, ik ben aan het solliciteren #help

Tsja, ik ben van nature nogal eerlijk, wat door anderen wel eens wordt verward of gezien als naïef, maar so be it, that’s me. Dus ik gooi het hier op m’n blog en daar on the socials maar in the open. Ik ben na 16 jaar Punkmedia, 16 jaar zelfstandig ondernemend, sinds 24 jaar weer eens aan het solliciteren (de overgang van FZ naar High Profile Events in januari 2006 was een promotie-transfer, ook lekker, zo werd ik ook binnengehaald, als Klaas Jan Huntelaar die van Heerenveen naar Ajax overstapte, in diezelfde periode. Ik heb het voetbalshirt nog steeds, natuurlijk).

Aan het solliciteren en aan het oriënteren op een heel andere carrière, maar daarover in een later blog post. En ik ben weer eerlijk: uit nood. Als het met Punkmedia goed zou gaan en ik als een tierelier aan het knallen zou zijn geweest, was er geen vuiltje aan de lucht. Daar waar ik vorig jaar al steeds vaker dacht ‘als ik deze klus op het laatste moment (lees inderdaad: ad hoc) niet binnen had gekregen, had ik krap gezeten’ daar is het dit jaar steeds vaker het geval. Opdrachten waar ik in m’n planning en omzet op rekende, vallen op het laatste moment toch de verkeerde kant op… het is natuurlijk ook efficiënter om een congres in Leuven door een fotograaf uit Leuven te laten doen, snap ik, het is ook handiger om een AV-bedrijf alle presentaties van een congres niet alleen live te streamen maar ook op te nemen, in plaats van mij naar Rome te laten overvliegen met vier camera’s en hetzelfde te leveren, maar dan niet ter plekke, maar in de maanden daarna… dat soort terechte beslissingen gaan me een beetje beknellen.

Dus, uit nood, maar niet minder enthousiast ga ik mezelf weer eens in de markt van de content makers aanprijzen. Het is even wennen, maar ook geweldig leuk!

Hierbij aan jou mijn oproep… weet je van een vacature waarin gevraagd wordt naar een contentmaker, contentcreator, contentspecialist, videograaf, fotograaf, blogger, journalist, interviewer, podcaster, tekstschrijver, social media juggler… alles wat maar met content te maken heeft: denk dan aan mij. Dank je wel.

Ik hoop op een fijne functie in een leuk team van open-minded contentmakers, liefst niet fulltime, want ik zou ook nog graag een (of twee) dagen een zelfstandig deel willen invullen – maar je hebt het ook weer niet voor het kiezen, weet ik – en ook – komtie – waar (28 jaar #kuch) ervaring niet minder wordt gewaardeerd dan jong zijn met bijbehorend salaris. 😉

Oh ja, check ook even m’n linkedin: https://www.linkedin.com/in/henk-jan-winkeldermaat-6200a3270/

Let me know op info@punkmedia.nl

Dank je wel. Joehoe, HJ.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven