Mijn 13de keer op event 13

En weer was ik erbij. De vakbeurs event. Ik voor de 13de keer op deze 15de editie. In de vertrouwde Jaarbeurs, as ever.

Ik was er voor de eerste keer bij in 2001, samen met de jonge FZ-club, ik toen nog als hoofdredacteur in opleiding bij m’n hoofdredacteur ad interim Huub Klompenhouwer… wat een gouden tijd was dat. Huub die over twee weken alweer precies 3 jaar geleden is overleden (12 april 2010, zie Huub Klompenhouwer overleden >>)…

In 2006, in m’n periode tussen FZ en High Profile was ik een van de weinige mensen met een videocamera, ok√© de enige met een videocamera op deze beurs, check >>

Naar de foto’s >>, van onder meer Krachtvoer, een inspiratiebijeenkomst van de dames van de Krachtcentrale >>

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven