Mijn burgemeester #straatfotografie

Ik denk ik ga even een halfuurtje foto’s maken op straat in Lochem, met m’n fonkelnieuwe Nikkor 50mm 1.2 manual focus op m’n nieuwe Nikon D850.

Op de hoek van de straat kom ik mijn burgemeester tegen. Sebastiaan van ’t Erve. Hij staat met een kraam bij medewerkers van Bartimeus en weet nu hoe het is om als slechtziende of blinde de straat over te steken. Onder begeleiding.

Naar de foto’s op Flickr >>

Bartimeus op straat 3

Bartimeus op straat 3Bartimeus op straat 3Bartimeus op straat 3Bartimeus op straat 3Bartimeus op straat 3

Morgen in de regionale krant, de Stentor (en misschien sta ik wel op de foto… haha) want ik hoorde collega Jan Houwers (geen website, want in vaste dienst bij de Persgroep) rond me heen klikken. Wie weet.

Naar de foto’s op Flickr >>

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven