Mitra van Raalten over Lifestyle Management Group

Mitra van Raalten heeft de Lifestyle Management Group opgericht, een investeringsmaatschappij waar management wordt toegevoegd aan jong en senior talent in de hospitality industrie. Doel is om deze doelgroep het zelfstandig ondernemerschap in te helpen met het bedenken van nieuwe concepten voor het topsegment van de markt. Daarvoor ontwerpt LMG een aantal zogenoemde personal assisting en personal advising desks.

Mitra van Raalten: “Ik geloof heel sterk in een 1 op 1 focus met je klant. Wij willen de top van de markt bedienen en hen een warm gevoel geven als het gaat om ‘hospitality’.

De eerste deelname die LMG heeft opgezet is Vos van Loon en partners: “Aan de achterkant een volledig ingerichte reisorganisatie (SGR-lid) met aan de voorkant een lifestyle concept, een heel mooi appartement op de Sumatrakade in Amsterdam, met een keuken, een tuin en uitzicht over het IJ. De klant voelt zich thuis bij ons, wij voelen ons thuis omdat wij daar mogen werken en die mensen daar mogen bedienen. Jan Vos en Mirella van Loon zijn mede-eigenaar geworden en die draaien die tent als geen ander.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven