MKB Krachtcentrale LIVE 2014

Anke Wiersma en Caroline Rijnbeek, twee oud-Syntens innovatieadviseurs, zijn in 2014 met de MKB Krachtcentrale voor zichzelf begonnen. Punkmedia is sinds 2009 bij deze inspirerende club innovators betrokken, sinds de legendarische eerste editie van de MKB Krachtcentrale LIVE, waarin Paul de Blot als eerste spreker een groot deel van de aanwezigen tot tranen toe wist te ontroeren met zijn bezielende verhaal over zijn diepe, persoonlijke crisis (klik hier voor de video >>).

Dit is dus het zesde jaar waarin gisteren de zesde MKB Krachtcentrale LIVE werd gehouden…. MKB Krachtcentrale LIVE is de sterkere merknaam van het tot vorig jaar nog Energiedag geheten live-event van de MKB Krachtcentrale, een initiatief van Syntens en spin-off van een taskforce van het innovatieplatform, onderdeel van het Ministerie van Economische Zaken.

Syntens is op 1 januari 2014 opgegaan in de Kamer van Koophandel. En Anke en Caroline zijn dit voorjaar gestart als zelfstandig ondernemers met de stichting MKB Krachtcentrale.

Ze hebben nu de handen vrij om nog meer energie door de MKB Krachtcentrale te knallen dan ze al deden, en gaan dat onder meer doen door in samenwerking met Punkmedia een documentaire te maken. We hebben onszelf, of ik heb mezelf als deadline gesteld dat op 28 februari 2015 de documentaire over ‘slimmer ondernemen’ online LIVE gaat.

Gisteren hebben Petra Rierink (Breaking Boundaries) en ik al veel beelden gemaakt die terug gaan komen in die docu, en de compilatievideo van de MKB Krachtcentrale LIVE kan stiekem gezien worden als trailer voor de documentaire.

Anke en Caroline, van harte gefeliciteerd met deze prachtige zesde editie van de MKB Krachtcentrale LIVE. En nu aan de slag met de documentaire. Zin in!

Naar de foto’s van René Wouters >>
Naar de foto’s van Punkmedia >>
Naar de video van Punkmedia (op Youtube) >> >>
Naar de video van Punkmedia (op Vimeo) >>

Naar mkbkrachtcentrale.nl >>

Alle 89 video’s die ik in de afgelopen zes jaar (bijna allemaal) gemaakt heb staan hier >>

Naar alle video’s op Vimeo.com/punkmedia >>

Naar Punkmedia: journalist, fotograaf, filmer >>

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven