Never a dull moment met Rob Captijn

Ik heb er op de High Profile Blog ook net een posting over gemaakt, en ik MOET het hier ook nog even kwijt. Rob Captijn is vandaag gaan bloggen! (Let op en zoek maar in mijn verleden: ik gebruik nooit uitroeptekens.) De man die ik vijf jaar geleden leerde kennen doordat Huub Klompenhouwer, toen nog hoofdredacteur ad interim bij FZ, hem had gevraagd om als columnist voor Feestelijk Zakendoen (zoals FZ toen nog heette) te schrijven.

Rob

De man kan schrijven, schreef het meest toonaangevende boekje voor de eventbranche De Bitterbal Voorbij.. en knalde er met zo ongelooflijk veel gemak (zo leek het tenminste) en met zo’n tempo binnen no time de meest scherpe columns met stilistisch prachtige volzinnen uit, dat ik hem als eerste zou benaderen voor het gastcolumnistenschap op deze blog. Alleen is dat nu dus niet meer nodig, hij is zelf met een blog begonnen, nog mooier. En hij gaat net als met alles wat hij doet als een bezielde tovenaar tekeer, met hetzelfde gemak, dezelfde passie, gedrevenheid en enthousiasme als ik van ‘m gewend ben, vandaag de eerste dag heeft ie er al vier neergezet.

Ik hoop nu echt dat dit een teken is… dat ik meer bloggers kan begroeten die ik ook wel eens op brancheborrels ben tegengekomen. Kom op Diederick van Eeden, Roger Schreurs (jij helemaal!), Hans Poortvliet, Peter Rip, Rob de Otter, Huub Klompenhouwer en many many more: kom op en bekijk hoe Simon Renes het al sinds november vorig jaar doet en hoe Rob Captijn het doet. Zet ze net als ik heb gedaan in Mijn Favorieten en laat jezelf elke avond meegenieten.

Rob, ook vanaf deze blog: fantastisch. NEVER A DULL MOMENT!

Rob heeft trouwens ook een prima website.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven