Niels Lubbers | LinkedIn profielfoto

Toen Cameratools in Apeldoorn nog Cameratools was, en dat was vanaf 2007 tot officieel 11 november 2019 (anderhalf jaar eerder had Cameranu al een meerderheidsbelang verkregen in Cameratools), in die periode zat Niels Lubbers als mede-oprichter van Cameratools in die prachtige camerazaak. En kwam ik daar – fysiek vooral in de beginperiode, later meer online – erg veel op de koffie om camera’s, lenzen, licht, geluid te kopen, te ruilen en soms te huren.

M’n eerste verdiende duizenden euro’s zijn in de beginperiode van Punkmedia (sinds 2008) naar deze winkel gegaan.

Niels is al een tijdje uit de zaak, halfjaartje denk ik, en na een oriƫntatieperiode, veel gesprekken met collega-ondernemers en 10 duizend kilometer verder heeft hij grootse plannen. Niels heeft me vandaag betoverd met zijn droom en ook ik ga deze droom van hem een beetje de mijne maken. Ik hou het nog stil, maar het wordt goed!

Na drie uur praten vraagt Niels of ik nog even een profielfoto voor LinkedIn kan maken. Sure!

Niels, ik heb ontzettend veel zin om als een gek te gaan knallen, jij op jouw terrein, ik op het mijne en wij op het onze.

Zin in!

De LinkedIn foto wordt al gebruikt, zoals het hoort >

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven