Nieuwe inspiratie via oude Ideas in Movement

Inspiratie, is me ooit verteld, krijg je eerder als je dingen doet die niet gerelateerd zijn aan waar je de inspiratie voor nodig hebt.

Ga lopen. Laat je energie stromen…

Ik heb het de laatste tijd vooral met huishoudelijke dingen, en dat vindt Monique weer helemaal niet vervelend… hoewel m’n wasopvouwen wel wat lang duurt met naast de stapels een Moleskine en een pen.

Vanmiddag is ineens het laatste puzzelstuk in de puzzel gekomen die Hidden Champions heet. En ineens weet ik dan ook dat ik niet wist dat ik al bij het laatste stukje was.

Hoe zoiets dan ontstaat vind ik interessant. Net als lopen en geïnspireerd raken door te bewegen, heeft bloggen en het lezen van blogs een inspirerende werking.

Ik opende op een stil moment mijn blogroll DE LIJST, daar waar ik in een eerder leven m’n twitterfeed zou checken, of m’n mail. Ik zie dat een niet dagelijkse bloggende grootheid Jan Willem Alphenaar een blog post heeft gemaakt. Met een video erin.

Ik DM ‘m: Goed bij mezelf te ontdekken dat ik niet (meer) kan luisteren naar video met slechte audio. Hoe interessant ook. We moeten wat gaan doen! 🙂
En: Ik heb het dan over die video van je meest recente blog post, by the way. In de zomer een keer knallen, icm een presentatie of zo.

Jan Willem: Zeker!!!! Kom je morgen naar Multichannel in de jaarbeurs? Daar spreek ik om 10:30

Ik: Moet ik me daar aanmelden? Ik moet rond half 12 – 12 uur weer door naar Rijswijk (13:00 uur).
En: Hoe lang spreek je daar?

Jan Willem: half uurtje, aanmelden is gratis op http://t.co/buRg3TqXWD

Ik: Ja, ik zat al te kijken… blijft een goede foto man, springt eruit tussen de headshots. Goeie tekst ook! Later als ik groot ben…
En: multichannel2013 dot nl
En iets later weer: Hé over online influencers. Leukman! http://t.co/tS6uk1Opvd

Jan Willem: cool, heb je al meer geplaatst over die Samsung?

Ik: De (Samsung) site voor deze campagne: http://t.co/DaqcfQnW0q
En: Als jij dit nog even verwerkt in je presentatie, ga ik jou weer filmen hierover morgen. 🙂

Voor ik het weet zit ik die Samsung Galaxy Tab online influentials video’s weer te kijken, natuurlijk die van mezelf meer dan de anderen… niets menselijks is mij vreemd. Ik zie onderstaande video en zie ineens dat het kan. Dat het goed kan dat ik zelf een belangrijk onderdeel ga vormen van de documentaire… dat mijn zoektocht een persoonlijke zoektocht is die ook in de documentaire als persoonlijke zoektocht naar voren moet komen. Hoe is me nog niet helemaal duidelijk, maar dat dit ‘mijn stijl’ is en dat ik dicht bij deze stijl moet blijven, ook in een documentaire werd me ineens duidelijk.

Heel fijn! Jan Willem, bedankt! En tot morgen.

https://www.youtube.com/watch?v=EqJ4_czMTSU

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven