O / event wordt NIKS & Partners

O / event, bureau voor evenementen en congressen, verder onder de naam: NIKS & Partners, Interim eventmanagement en MICE-organisatie.

Deze nieuwe identiteit biedt Ina Niks (r) en Bianca Even de mogelijkheid zich nog meer te profileren als professionals op het gebied van interim eventmanagement. De verandering is mede ingegeven door de stijgende behoefte aan freelancers in de event-branche en door de toenemende vraag naar tijdelijke ondersteuning op event-afdelingen van de grotere bedrijven.

Met de MICE-organisatie blijft NIKS & Partners inspelen op het steeds grotere belang dat bedrijven hechten aan de belevenismarketing als onderdeel van hun totale marketingbeleid.

Een ander onderdeel van NIKS & Partners is het bureau NIKS & Partners, Organisatiepsychologie en coaching (voorheen O / advies). Dave Niks is degene die als afgestudeerd A&O psycholoog cultuur- en organisatieverandertrajecten begeleidt, van directie tot werkvloer en zowel in groepsverband als individueel.

Beide bureaus werken nauw samen. Daarnaast maken zij gebruik van een zorgvuldig samengesteld netwerk van freelancers, leveranciers en andere vormen van ondersteuning: ‘de Partners’. De contacten met de partners komen voort uit jarenlange ervaring en expertise.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven