Op de bank met Kiki en Amanda

Wat is het toch heerlijk om in deze positie met deze lieverd de nieuwe podcast | daily vlog van Rocketboom te bekijken en te beluisteren. Vandaag is Amanda Congdon erg op dreef, met Microsoft’s Robert Scoble (heavyweight blogger) en Shel Israel die letterlijk bij de boekpresentatie van hun nieuwe boek uit de kleren gaan voor Amanda. Geweldig! Hoe of dat boek heet? ‘Naked Conversations, how blogs change the way businesses talk with customers’, een must have voor businessbloggers. Heeft iemand dit boek al, Marco, Frank, Frank, Hans, Fred?

Rocketboom is een erg populaire Amerikaanse vlog, ik ken ’t nu zo’n jaartje, Amanda Congdon is langzamerhand met haar vlog een celebrity geworden. Elke dag komt Rocketboom op abonnement mijn iTunes en iPod binnen en elke keer geniet ik me suf.

Via Gespod heb ik Wim de Bie’s vlog in mijn iTunes zitten (vandaag weer een nieuwe), en MacDocman’s Do’s and Don’ts. En het wordt waarschijnlijk steeds leuker op vlog slash vodcastgebied. Hilarisch is ook deze Rocketboom van 31 december, Amanda in St. Petersburg. Heeeeerlijk. Zij is zooo vreselijk leuk. Ik zal binnenkort mijn favoriete podcasts eens behandelen, maar kijk daarvoor alvast in de rechterbalk onder INSPIRATIEBRONNEN.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven