Op tijd naar bed

Ik wilde nog bloggen over privacy, over Tegenlicht, over controle, over dat ik het niet snap, over dat het mij verlamd, dat het naïef is van me, ik wilde het over overschatting hebben, over 100 jaar van hier en dat niemand van nu dan meer bestaat, ook niet mijn kinderen en degene die nu geboren worden… maar het is gewoon tijd om te gaan slapen.

Volgende week vol aan de slag met de montage van Topinnovators / Slimste bedrijf van het jaar-serie.

Op tijd naar bed, en niet te veel willen.

1 gedachte over “Op tijd naar bed”

  1. Bob van den Berg

    Goeie Henk-Jan. De dagen zijn gewoon te leuk en daarom slapen we te weinig. Wakker blijven is het devies en vooral overdag!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven