Opleiding Professional Video Producer

Op een donderdag 19 juni 2008 om 10:45 uur – doet er niet toe, maar oh wat is Gmail toch handig – kreeg ik een e-mail van Marjan van Rooyen van College of MulitMedia (CMM) waarin ze bevestigd dat ik me ingeschreven heb voor ‘video’.

Beste Henk-Jan,

Hartelijk bedankt voor je interesse in onze workshops. Ik heb je 
ingeschreven voor video. Een week van te voren krijg je een 
herinnerings mailtje met de vraag of je hier even op kunt reageren. 
Tot 24 augustus!

Met vriendelijke groet,
Marjan van Rooyen

College of MultiMedia
Zeeburgerdijk 50
1094 AE Amsterdam
Tel. 020 – 462 39 39
Fax. 020 – 462 39 30
Email info@cmm.nl
Website http://www.cmm.nl

CMM is natuurlijk in die 13 jaar die hiertussen liggen al verhuisd en wel naar de Egelenburg 150-152, 1081 GK Amsterdam.

CMM stond voor mij voor de school waar je leerde omgaan met het editpakket Final Cut Pro van Apple. CMM was een certified Apple training center. Vond ik toen wel wat hebben. Ik ging dan ook in opleiding bij Apple, zo vond ik dat. Volgens mij – het is dus alweer 13 jaar geleden – ging ik op zondagen met Monique richting Amsterdam om daar een dag lang de fijne kneepjes van het edit-vak te leren, van Final Cut Pro.

CMM is nu niet meer Apple, maar Adobe certified trainingcenter. Dat begreep ik toen Henrike Verheijen me appte met de mededeling dat zij ook bij CMM een cursus ging doen.

Opleiding Professional Video Producer.

Binnenkort, 15 maart 2022, start die cursus van 6 maanden, 22 weken, met twee lesavonden op dinsdag en donderdag van 18:30 uur tot 21:45 uur. De voertaal is Nederlands, dat praten ze ook in Amsterdam hier en daar nog, en het inschrijfgeld is 150 euro. Het lesgeld is 4280 euro en voor examen doen betaal je 70 euro.

Zoveel heb ik nooit nooit nooit betaald voor een opleiding, 4500 euro in totaal, maar het lijkt er ook op dat ze een flinke professionaliseringslag hebben weten te maken. Wat een uitgebreid programma, wat een mogelijkheden. Je leert er echt alles, na deze zes maanden ben je zo volgestopt met kennis en kunde, de wereld ligt aan je voeten.

Henrike, wat een heerlijke cursus. Heel heel veel succes! En ik voel dat we gaan samenwerken. Net als toen, way back when bij Reed Elsevier.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven