Over een uur start m’n 44ste jaar en dan…

M’n laatste uur in m’n 43ste jaar heeft geslagen, en ik doe dit niet ieder jaar, misschien heb ik het nog nooit gedaan trouwens, ik heb in ieder geval geen zin om terug te zoeken of ik het wel eens gedaan heb en het doet er ook niet toe: ik ga vooruitkijken.

Wat ik in m’n 44ste jaar ga doen.

In m’n 44ste jaar ga ik verhuizen naar m’n 10de huis, het huis waar ik misschien wel het langst ga wonen, met Monique, Kiki, Joep en Boris. In het huis dat in een halfjaar wordt omgetoverd van een bouwval tot een droomhuis, we zitten op de helft nu, volledig kaalgestript, alle vloeren eruit, eerste verdieping, tweede verdieping, nieuwe balken, beton… Oude kap eraf, nieuwe kap erop. En de inrichting die precies gaat worden zoals wij er in willen wonen. Nieuwe keuken, nieuwe badkamers, nieuwe kamers, alles nieuw. Een Magnoliaboom voor het huis en aan de achterkant een tuin van 45 meter diep.

Fijn, heel fijn.

In m’n 44ste jaar ga ik intensiever bloggen en vloggen. Op Punkmedia, Topinnovators, Mijnmoment en ook op LochemDirect. M’n eigen projecten. Maar ik start pas op het moment dat we op de nieuwe plek zitten, met een nieuwe kantoorruimte op de begane grond. Naar schatting: mei, juni.

In m’n 44ste jaar ga ik veel eigen producties maken, die me meteen geld op gaan leveren, in datzelfde 44ste jaar. En daar start ik morgen al mee. Nee, een klantloos bestaan waar ik dik een week geleden over blogde gaat ‘m niet worden. Dat wist ik ook wel, maar tijdens Survival of the Fittest Contentmakers (vrijdag 1 maart) kwam ik erachter dat frustratie geen goede drijfveer is om een nieuwe levenswijze te beginnen. Ik wilde vorige week starten met m’n nieuwe projecten, maar steeds waren lopende opdrachten nog niet tot in de puntjes afgerond, en dat werd een frustratie…

Mijn 44ste jaar geeft me mooie opdrachten van vaste klanten die jaar in jaar uit een beroep op me doen: Syntens is zo’n klant. Food Inspiration is zo’n mooie opdrachtgever. De AF&BM. SVH. Upstream. BENG! Van den Ende Deitmers… en nog enkelen. Dit zijn MIJN opdrachtgevers, mijn vaste klanten. Die me jaar in jaar uit inschakelen. Opdrachtgevers die klussen kunnen loslaten, kunnen overlaten aan professionals waarbij ze weten dat het in goede handen is. Opdrachtgevers die werken met toeleveranciers die ‘aan één woord genoeg hebben’. Jaar in jaar uit.

Mijn 44ste jaar wordt een jaar waarin ik veel ga experimenteren, meer dan ik tot nu toe gedaan heb. Nieuwe vormen, nieuwe platformen, nieuwe samenwerkingen… misschien wel een nieuw bedrijf. Ik voel dat het er aan zit te komen.

En in m’n 44ste jaar moet er 30 kilo af. My God, waar is m’n atletische lijf gebleven? Peter Becker, help me!

Ik sluit mijn 43ste jaar af met de video waarin mijn helden Chase Jarvis en Zack Arias jaren geleden met elkaar in gesprek gingen…. En ik ga ‘m ook helemaal uitzitten. Dikke aanrader, recorded live on June 9th 2010.

7 gedachten over “Over een uur start m’n 44ste jaar en dan…”

  1. Op gevoel kies ik toch voor Adobe Premiere CS6 en iets minder kilo’s eraf. Dat lucht meteen op….kiezen voor Adobe. Maar wel die kilo’s eraf! en niet eraan. Maar rustig aan want over dik twee weken wordt ik 50…..ah fuck it! DANS! LEEF! GENIET! GEFELICITEERD! (neem nou maar dat gebakje!)

  2. Van harte gefeliciteerd Henk-Jan, op naar een mooi en bijzonder jaar zo te zien. Met veel terugkerende punten en klanten en veel vernieuwing. Een nieuw begin in een mooi vernieuwd huis. Een fijne dag en veel plezier.

  3. Happy Birthday! Ik heb een kwartier gekeken. Erg gaaf. Herken het ook, dat persistency, volhouden. En de liefde voor fotografie!

    Dat het maar een geweldig jaar mag worden!

  4. Je weet van wie het volgende komt… 🙂
    “The only people for me are the mad ones, the ones who are mad to live, mad to talk, mad to be saved, desirous of everything at the same time, the ones who never yawn or say a commonplace thing, but burn, burn, burn, like fabulous yellow roman candles exploding like spiders across the stars and in the middle you see the blue centerlight pop and everybody goes “Awww!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven