Over mensen die duende hebben [video]

Ik werd ooit gecomplimenteerd, in 1995 door een docent English Poetry (jaja), dat ik mijn gucho voor life nooit moest verliezen, mijn levenslust, my lust for life. Heerlijk om zoiets te horen…

Ik werd ooit gecomplimenteerd, in 1995 door een docent English Poetry (jaja), dat ik mijn gucho voor life nooit moest verliezen, mijn levenslust, my lust for life. Heerlijk om zoiets te horen…

Vanmiddag hoorde ik de Spaanse variant, ongeveer dan, te weten duende. Iets of iemand heeft duende. Duende, legde Anne-Kee me uit bij Seats2meet vanmiddag, is een term uit de flamenco. Dat die flamenco op een zeker moment zijn toeschouwers in een trance trekt, iets optilt van de aarde… als de flamengo duende heeft dan wordt de ziel geraakt.

Met dat thema gaan Anne-Kee en ik iets starten, en we hopen dat veel mensen met duende gaan aanhaken. (Maar die zoeken wij wel uit. Niet jezelf bij ons aanmelden want dan heb je het waarschijnlijk niet.)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven