Petra, ik hoop een goede mentor voor je te zijn :-)

Hoi Petra, erg leuk je te hebben ontmoet vanmiddag! Het klikte! 🙂

Ik heb ontzettend veel zin om je de dingen te leren tijdens de Hidden Champions tour door Nederland. Kennis over video en fotografie die ik mij in de loop der jaren eigen heb gemaakt en die ik van andere fotografen en filmmakers heb geleerd. Mannen en vrouwen die graag hun kennis willen delen. Net als ik. En die je verder helpen en op voorsprong zetten. Net als ik jou op voorsprong wil zetten.

Ik hoop zo’n mentor voor jou te kunnen zijn.

Ik heb er ontzettend veel zin… en ik zou je nog wat linkjes opsturen van video’s die mij inspireren.

Doen we stap voor stap >> stap 1. volg de video’s van Chase Jarvis: https://www.youtube.com/achaser123

Mijn persoonlijke favorite is deze waarin Chase Jarvis met m’n andere held Zack Arias over fotografie praat. Ga er even voor zitten… Boeiend.

1 gedachte over “Petra, ik hoop een goede mentor voor je te zijn :-)”

  1. Hoi Henk-Jan,
    Heel leuk dat je mijn mentor wilt zijn! Ik kijk er erg naar uit te leren over DSLR-videomaken, monteren, etc. en heb zin in de Hidden Champion tour!
    Tot snel, Petra

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven