‘Portrait of a human being’ by Nic Askew

portrait of a human being by Nic Askew

https://vimeo.com/2291709

Ik volg Nic Askew al een aantal jaren, 3 of misschien al wel 4 jaar. Bij toeval kwam ik ooit op zijn site terecht en zag een prachtig videodocument ‘The balls to stand naked’ van Dominique Miller, de vaste gitarist van Sting, en vanaf dat moment heb ik alles van Nic Askew bekeken. Oh nee, het begon bij die video met Seth Godin, want die was ik aan het Googlen. Deze prachtige video, waar ik ooit eens wat langer bij stil zal blijven staan. Nee wacht even, nu zie ik ineens hoe ik Nic Askew op het spoor kwam: via Seth’s Blog van Seth Godin, die ik al jaren volg. Via deze posting dus.

Passie, hartstocht, bevlogenheid, bezieling… als je jeuk krijgt bij deze termen moet je niet kijken, maar die mensen komen niet op punkmedia.nl hoop ik 🙂 En met die mededeling durf ik ook toe te geven dat ik van bovenstaande video iedere keer doorweekte wangen krijg.

“I lost a son” en daar ga ik.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven