Zwerfvuil prikken met Partij voor de Dieren

Leden van PvdA/GroenLinks, LochemGroen en Partij voor de Dieren Lochem prikten vandaag Lochem-stad schoon. Dit om in gesprek te komen en mensen in te lichten over de activiteiten van de verschillende werkgroepen van de partijen. En om zwerfvuil te ruimen natuurlijk. Om 10.30 uur werd verzameld op de markt voor het Stadshuus.

Zo kwam ik met Syl van Partij voor de Dieren in gesprek. En ik had het even over de verkiezingscampagne van PvdD tijdens de Provinciale Verkiezingen in 2021.

Collega fotograaf @schlijpernl Thomas Schlijper – die ik al jaren volgde op schlijper.nl, mede dankzij Anna-Maria Giannattasio @nooitsaai – parkeerde toen het elektrische Volkswagenbusje (oldtimer petje) op de oplaadplek voor ons huis.

Ik ben een PvdD stemmer, dus binnenkort ga ik maar ’s naar ‘s-Hertogenbosch voor het congres van Partij voor de Dieren. Syl weet me over te halen, want “we hebben heeeerlijke vegan hapjes”. Nobrainer.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven