Punkmedia fotografeert WordCampNL 2010

Zaterdag 6 november, noteer: WordCampNL 2010. Niet dat het nog zin heeft om je in te schrijven, het WordPress-event is – net als vorig jaar – helemaal uitverkocht.

Organisator Erno Hannink was vorig jaar blijkbaar tevreden over de fotografie van Punkmedia dat ie me ook dit jaar weer rond wil zien knallen.

De foto’s van vorig jaar zijn ook goed bekeken >>

Ik ben Bronze Sponsor van het gebeuren en Erno vroeg me gisteren een stukje te maken over Punkmedia. Altijd goed om jezelf weer eens onder woorden te brengen.

Zonder (valse) bescheidenheid heb ik mezelf eens ongegeneerd in 100 woorden gepromoot. Klik hier voor de sponsorpagina met mijn verhaal of lees hieronder de tekst.

Punkmedia is een van de online video pioniers van Nederland. Met ruim 5 jaar honderden video’s op Vimeo, Youtube, Dailymotion en Google Video, met ruim vijf jaar tienduizenden foto’s op Flickr, en bijna 4 jaar op Twitter – kent Punkmedia als early adopter een onconventionele werkwijze. De do-it-yourself-punkmentaliteit en de grote passie voor kwaliteitsfotografie, online video en nieuwe media maken Punkmedia tot uniek leverancier van online content. Nieuwe en digitale media zijn de ultieme punkvorm binnen het medialandschap. Punkmedia verdient zijn geld met portret- en eventfotografie en -videografie. Alle foto’s en video’s staan online, en voor de transparantie: ook de prijslijst. Er wordt dagelijks geblogd op punkmedia.nl

1 gedachte over “Punkmedia fotografeert WordCampNL 2010”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven