@puur mist wat dingen op punkmedia.nl

Anna-Maria Mantel Giannattasio bij Balletje Klein Kalfje 15-04-2010

Balletje Klein Kalfje, een ding dat Rob Captijn en ik ooit (in 2003) zijn gestart als branche-overleg toen ik nog hoofdredacteur was van FZ. Rob was toen columnist voor FZ. Om de drie, vier maanden kwamen we bij elkaar in Klein Kalfje aan de Amstel in Amsterdam (richting Oudekerk aan de Amstel). Het balletje werd een aantal jaren daarna uitgebreid met Simon Renes en tijdens de bloghoogtijdagen van Rob, Simon en mij kwam blogger en eventbranchetijger Anna-Maria Mantel-Giannattasio daar ook bij. Sinds kort heeft Erik Kuperus van MIER zich ook ‘aangesloten’, maar die is tot dusver nog te druk geweest om aan te meren.

Ik heb gisteren een fijn audio-interview gedaan met Rob, over de eventbranche, het niveau en dergelijke en misschien dat we nog een dingetje gaan starten. Anna-Maria had lichte kritiek op mijn online magazine, en dat wilde ik op beeld.

De foto’s vind je hierrrrr >>

Klein Kalfje Amsterdam

3 gedachten over “@puur mist wat dingen op punkmedia.nl”

  1. ik vind je blog op deze manier ontzettend mooi, maar ik ben het wel met @puur eens! laat jezelf zien. wees persoonlijk(er) en dan bindt je een publiek. ook als jij de vragen stelt zodat iedereen ze kunnen horen.

    het heeft denk ik niets te maken met jezelf niet naar voren schuiven en wel de ander, maar als je het één kan verbinden met het ander wordt het één geheel. ik hou ervan als de ander vraagt, afvraagt, peinst en de geïnterviewde reageert er weer op. ik hou van het samenspel in een interview. …

  2. Oké, gisteravond heb ik het daar uitgebreid nog met Laura Babeliowsky over gehad, over de kracht van kwetsbaarheid, over dat ik mensen adviseer om in hun manier van communiceren / bloggen erg persoonlijk te zijn, en dan zelf dat niet genoeg doen. Ik ben nog steeds zoekende naar een vorm. Bedankt voor je visie, want daar kan ik wel wat mee.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven