Scooter man Doug Harisson by Nic Askew

Doug Harisson Scooter man The Scooter Store Nic Askew

Doug Harisson The Scooter Store

Doug Harisson is een gepassioneerd ondernemer. Oprichter en CEO van The Scooter Store. Kijk en luister naar deze lieve man en zijn bijna vertederende liefdesverklaring aan zijn ondernemerschap.

Nic Askew is als filmmaker een grote inspiratiebron voor me. Door zijn video’s krijg ik helder wat ook ik graag met video zou willen bereiken. Toen ik twintig was gingen mijn ogen open naar de buitenwereld, in die zin dat ik mensen zag lopen, fietsen, winkelen, eten, dat ik mensen zag leven die stuk voor stuk hun verhaal leefden. Iedereen heeft een verhaal, dat ging ik me realiseren. En wat is het toch jammer dat zo weinig mensen elkaars verhalen kennen. Daar werd ik me toen van bewust. Ik wil andere mensen hun verhaal laten vertellen.

Naar de video op nicaskew.com >>

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven