Studiofoto op locatie, vijver als achtergrond.

Als je een studio-like effen achtergrond wilt creëren tijdens een portret fotoshoot, zoek het dan hoger op, zoals ik hier doe in een park in Amsterdam-West. De achtergrond is een parkvijver (met twee gele boeitjes) en door het hogere standpunt is de mogelijke onderkin ook strak getrokken. Twee vliegen in 1 klap.

Tijdens een fotoshoot, 6 jaar geleden in Amsterdam, fotografeerde ik Jeroen Mirck in z’n woon/werk omgeving. Ik zocht een hoger deel om een studiofoto op locatie te maken, met op de achtergrond een grote vijver (als wit doek).

Toevalligerwijs ben ik nu op zoek naar een ‘soort van schutting’, dit weekend ga ik rond de tafel met Martin die de tuin gaat doen, en dit lijkt me een geweldig leuke oplossing voor een schutting. Zal wel een beetje aan de prijs zijn, maar you never know…

En als ik dan toch bezig ben… aan de kanaalzijde, de grote achtertuin die feitelijk voortuin is (naar de voordeur toe) die zou ik willen overkappen met een terrasoverkapping van 3,5 meter diep ongeveer, en dan over de hele breedte van het huis… ah dat weet Martin vast wel.

Suggesties graag op info@punkmedia.nl

Joehoe, thanks!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven