Tabideas in movement on YouTube | eerste video’s

Ik had mijn projectweek voor de Samsung Galaxy Tab | kort: Tabideas iets anders voorgesteld dan nu het geval is. Ieder uur minstens 10 seconden aan video opnemen met de Tab was het streven…

HJ_filmt_aardgasstation_Leerdam_980

Ik had mijn projectweek voor de Samsung Galaxy Tab | kort: Tabideas iets anders voorgesteld dan nu het geval is. Ieder uur minstens 10 seconden aan video opnemen met de Tab was het streven… maar ja, als ik videoopnames maak voor een klus die in deze projectweek plaatsvindt, dan ben ik gefocust hierop.

Maar toch.

Maandag had ik Jeroen Diks ingehuurd (en nu al betaald, zo hoort dat!) om me mee te helpen met de driedaagse videoklus die ik in (onder)opdracht doe van goede vriend Rob Captijn van R2. Green screen, licht- en cameraset op- en afbouwen is met z’n tweeën zoveel fijner dan alleen (vouw voor de gein eens een green screen terug in z’n hoes, bijna niet te doen). Maar goed, Jeroen had maandag ook tijd en zin om met de Galaxy Tab te gaan filmen. Hij gaat hier zelf over een week ook mee aan de slag, als 20-er, volgende week Deniz Alkac als 10-er en over twee weken sluit Sebastiaan Ter Burg het project af als 30-er met een Galaxy Tab. Aan het eind van de rit krijg je dus beelden van wat een 10-er, 20-er, 30-er en 40-er (ik) doet met een Galaxy Tab. Ben benieuwd naar de overeenkomsten en verschillen.

Alle korte videootjes worden verzameld op het YouTubekanaal van Ideasinmovement, zoals het project heet.

Ik zal een selectie van de video’s die Jeroen en ik tot nu toe hebben gemaakt hieronder van nieuwste naar eerste onder elkaar zetten. Ach, doen we die van de testperiode er ook bij, whattehek.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven