TAPE – espressobar | café | expo | ilovetape [video]

#tape kwam steeds vaker in mijn twittertijdlijn. @basboerman had het er over, @marketingfacts plopte er weer eens eentje open bij #tape, @lealain kwam nog even langs bij #tape, @kyonne en @edskitchen, welke hippekippe zaten niet bij #tape. Het was gewoon eng, hoe langer ik nog niet bij #tape was hoe meer ik er tegenop zag…

#tape kwam steeds vaker in mijn twittertijdlijn. @basboerman had het er over, @marketingfacts plopte er weer eens eentje open bij #tape, @lealain kwam nog even langs bij #tape, @kyonne en @edskitchen, welke hippekippe zaten niet bij #tape. Het was gewoon eng, hoe langer ik nog niet bij #tape was hoe meer ik er tegenop zag… vrijdag was het tijd, om daar Bas Boerman even on camera te vragen naar foto-expositie Groen Arnhem, en vanmiddag zaten we er met de happy family.

Zo lekker, zo gemoedelijk, gezellig, waar ze begrepen hebben wat ‘horeca’ moet zijn en waar het vaak aan ontbreekt: ik voel me thuis. Dat gevoel. En de koffie, het bier, de wijn en vooral ook de broodjes zijn heeeeel fijn!

Promootje!

1 gedachte over “TAPE – espressobar | café | expo | ilovetape [video]”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven