Te gek, een mooie klus via een comment

Lachen, ik kwam er vandaag ineens achter dat ik vorige maand gereageerd had op een blog post van Laura Babeliowsky, en dat ik daardoor een lastminute opdracht had gekregen om testimonials op video vast te leggen. Testimonials over het event Meer Verdienen Minder Werken. Vorige week donderdag.

16 vrouwen stonden in een rij op me te wachten. Mooie zin. In de zaal in de pauze van het drukbezochte evenement kon ik vanaf kwart over 12 een uurtje testimonials knallen.

Vandaag de 16 video’s gemaakt >>

Maar goed, het was deze reactie op deze blog post die me dus een klus bezorgde.

Het ging per telefoon vroeger, toen e-mail, via DM steeds vaker en meer, ook tweets, ik had het onlangs op m’n eigen blog toen ik twitterde dat ‘mensen me weer konden inhuren voor klussen, m’n agenda van juni staat online’ en Jacob Jan Voerman binnen 10 minuten in een reactie aangaf een klus te hebben voor me… maar het kan dus ook door een reactie te geven op een blog post bij een ander.

Think about it. Je kunt op de meest onverwachte acties een aanvraag binnenkrijgen.

Heerlijk toch die ontdekkingsreis.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven