Te koop: Canon EOS 1D Mark 3

Op 1 januari 2008 heb ik mijn Canon 1D Mark3 uitgepakt. Het is in die dik drieënhalf jaar dat ik ermee fotografeer m’n voor fotografie meest betrouwbare body geweest. Hij liet me nooit in de steek, iedere lens kan dit beest aan. Het is geen fullframe camera, maar wel de snelste camera ever: met 10 beelden per seconden. Hè, dat had ik even moeten laten horen op deze video, jammer….

Op 1 januari 2008 heb ik mijn Canon 1D Mark3 uitgepakt. Het is in die dik drieënhalf jaar dat ik ermee fotografeer m’n voor fotografie meest betrouwbare body geweest. Hij liet me nooit in de steek, iedere lens kan dit beest aan. Het is geen fullframe camera, maar wel de snelste camera ever: met 10 beelden per seconden. Hè, dat had ik even moeten laten horen op deze video, jammer….

Heb je interesse, mail me dan even op info@punkmedia.nl en dan maken we een afspraak. Als je wilt mag je ‘m een week uitproberen, be my guest.

2 gedachten over “Te koop: Canon EOS 1D Mark 3”

  1. Eric Walraven

    Is de Canon 1D mark III nog te koop en zo ja, wat vraag je ervoor en (heel belangrijk) wat is het serienummer?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven