Thumbnail time! – dacht ik

Ik was overal vrij vlot bij: bloggen, vimeo, flickr sinds 2005, youtube 2006, twitter 2007 en facebook 2008 (vrij laat wel eigenlijk ja).

En dan heb ik nu eindelijk voor een Youtube video een thumbnail in elkaar geknutseld: freeze frame in FCPX, foto croppen, solid blue ondergrond met tekst erop, vergroot, print screen, naar Lightroom bewerken – auto, beetje kleuren tweaken, op 1280 px breed opslaan en in laten lopen in de video in my Youtube Studio…. kan ik ‘m niet plaatsen! Na al die bewerkingen, moet ik me eerst laten verify’en als NIET-robot. OMG, WHY?

En inderdaad: dat lukt niet. Ik geef m’n telefoonnummer op, maar nee daar kan ie niets mee. Huh? Met +31 ervoor dan… YES! ik krijg een code toegestuurd die ik invoer in het verify-venstertje. Ik ben er. Dacht ik. Weer een foutmelding. Heel frustrerend, ik doe het nog een keer of tien, maar telkens says computer no.

Ik weet niet of het uitmaakt dat dit niet mijn eigen /henkjan Youtube channel is, maar eentje die ik opgezet heb voor Sportclub Lochem. Om dat uit te vinden ga ik ‘m nu proberen up te loaden op die van mij en dan thumbnailen die video.

To be continued.

Op facebook is ie trouwens goed bekeken, gewaardeerd en gedeeld. TOF!

https://www.facebook.com/sportclublochem/videos/3137530732946465/

Oh ja, dit is de video…


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven