Unboxing de Zacuto EVF-Flip

Het heeft bijna 2 maanden geduurd, en net die twee maanden waarin de omzettechnische eindsprint van de eerste helft oploopt tot recordsnelheid, maar a la, hij is er. De Zacuto EVF-Flip, de Electronic View Finder van Zacuto. De eerste zending uit de Verenigde Staten is deze week aangekomen. En hoewel ik ‘m nog maar een paar keer voor de vakantie nodig ga hebben – kreeg tijdens bovenstaande video net nog een leuke video-opdracht binnen van een vaste klant – ben ik niet minder enthousiast om ‘m te unboxen.

Het heeft bijna 2 maanden geduurd, en net die twee maanden waarin de omzettechnische eindsprint van de eerste helft oploopt tot recordsnelheid, maar a la, hij is er. De Zacuto EVF-Flip, de Electronic View Finder van Zacuto. De eerste zending uit de Verenigde Staten is deze week aangekomen. En hoewel ik ‘m nog maar een paar keer voor de vakantie nodig ga hebben – kreeg tijdens bovenstaande video net nog een leuke video-opdracht binnen van een vaste klant – ben ik niet minder enthousiast om ‘m te unboxen.

Ik heb er wat in gesneden omdat ik eerst niet snapte hoe ik de Zacuto Z-finder PRO er op kon krijgen, maar dat bleek na de bondige handleiding een fluitje van een cent.

1 gedachte over “Unboxing de Zacuto EVF-Flip”

  1. Hoi Henk Jan,

    Enige tijd geleden heb je een schermpje van Sony aangeschaft. Ik was benieuwd hoe deze beviel. Nu zie ik dat je van Zacuto de EVF gebruikt. Is dat in plaats van? Mag ik constateren dat het sony schermpje toch tegenvalt? Of is het voor jou en-en?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven