Villa Anna-Maria, vluchtheuvel en oase

Mijn moment is mijn moment.

Dit jaar was een top jaar. Niet saai en zeker plek voor nieuwe avonturen. Deze maand is mijn bedrijf HONDERD WEKEN verboden. Natuurlijk is onze planeet niet honderd procent zonder events maar wel bijna. Hoe komt het dan dat ik mij zo gelukkig voel?

Nichtje Larissa Loman maakte een stamboom en ik kwam erachter dat ik afstam van generatie na generatie aan variété artiesten, leiders, verschoppelingen, ondernemers, Multatuli, vondelingen, oproerkraaiers, opstandige boefjes en vechtersbazen. Overlevers uit Zuid Italië, Ameland, de Jordaan en Amsterdam Noord. Misschien dat dát mijn geheim is. Ik leef op bij reuring. Ik hou van anders. Kan niet bestaat niet. Echt niet.

Natuurlijk was het jaar niet alleen maar hosanna. Alles was stof in plaats van tof. Verbouwing nog in volle gang met uiteindelijk net op tijd een compleet huis plus villa Anna-Maria in de tuin.

Villa Anna-Maria is mijn plek. Vluchtheuvel en oase. Samen met een tof team van vrienden en gasten zullen hier podcasts, boeken, bewegingen en online avonturen ontstaan.

Mijn moment van 2021 is duidelijk. Ik voelde het ook. Ik hoorde het gelijk. De stekker ging in het stopcontact en plots was alles anders. Er was focus en een missie.

En dat allemaal dankzij mij toffe online vrienden die plots een podcast set cadeau gaven. Dank! Online is echt. Mijn moment is echt.


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven