Volg je hart en start gewoon | Punkmedia

Eén kappersbezoek geleden, 24 mei, ik ga om de drie maanden ongeveer, zat ik vol in de opnameserie voor de documentaire Hidden Champions, die ik volgende week op volle kracht ga monteren. Met Petra Rierink kwam ik bij de mooiste MKB bedrijven binnen om video-opnames te maken en interviews te doen met de oprichters.

Petra houdt op haar blog Breaking Boundaries van tijd tot tijd interviews met inspirirende ondernemers. Geschreven interviews. En ik stond ook op haar lijst, maar als ik met Petra toch bezig ben om haar de kunst van videomaken bij te brengen, gaat mijn interview natuurlijk op video.

En zo geschiedde precies drie maanden geleden in de Digital Communications Lab Arnhem, dat een week later ingericht werd als kleiner redactie-office van Marketingfacts.

Petra publiceerde deze blog post met video op haar Breaking Boundaries: Volg je hart en start gewoon >>

Het interview dat Petra Rierink voor Breaking Boundaries had met mij. Komt-ie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven