Voor de hokkengooiers, ik ben weer blogger

Ik ben er gek op, ik weet het van mezelf. Opnieuw beginnen of iets nieuws beginnen. Maar na deze zoektocht (van een aantal maanden, zo af en aan), na het praten met meerdere inspirerende personen als Rob Captijn, Anna-Maria Mantel-Giannattasio, Anne-Kee Deelen, Martijn van Osch, Marco Raaphorst, Bas Boerman, Marco Derksen, Alain Baars, vooral Anke Wiersma en helemaal Monique, is het weer eens tijd om boven de grond uit te komen, het licht te zien en de schop in de grond te knallen voor een markeringsmoment.

Vanavond werd me duidelijk dat ik niet te moeilijk moet gaan doen, de molensteen van ‘het geld’ af moet werpen, de business de business te laten en helemaal in de passie te gaan hangen. Mijn ding. Publiceren, verhalen vertellen, mooie mensen interviewen, mooie mensen portretteren, mijn netwerk in beeld brengen, rondcrossen door Nederland op zoek naar schoonheid. Sinds 98 publiceerde ik dag in dag uit verhalen, week in week uit maakte ik een nieuwsbrief en iedere dag vulde ik print en online de kolommen met tekst, beeld en geluid.

Totdat ik in 2008 voor mezelf begon en ik langzaam maar zeker transformeerde van verhalenverteller, journalist, blogger naar cameraman, ik heb het al een paar keer beschreven geloof ik.

Well, no more! (Hè lekker.)

In de afgelopen drie jaar heb ik zo ontzettend veel geleerd over camera’s, over fotografie en video dat ik die skills nu wil gaan inzetten voor een ‘groter doel’: het verhaal zelf.

Kortom, voor de hokkengooiers.. trek me uit het hokje ‘fotograaf’ en ‘videomaker’ en gooi me maar in dat grote hok van ‘blogger’.

More to come.

HJ_en_Boris_de_schreeuw_980

Oh ja, het businessmodel.

Ik kan lekker schrijven, goed fotograferen en video’s maken, weet veel van nieuwe en social media.

Ik kan dus ook jouw verhaal vertellen, kan je zelfs goed adviseren wat jouw online verhaal zou kunnen zijn…

Met andere woorden: ik ben in te huren.

5 gedachten over “Voor de hokkengooiers, ik ben weer blogger”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven