Waarom ik van Samsung een Galaxy Tab kreeg?

Een maandje geleden word ik gemaild door Rocco Stallvord (goeie naam) van First die voor een project met een nieuw product op zoek is naar ‘online influentials’.

SGT_uitreiking_bij_First_Amsterdam_980

Een maandje geleden word ik gemaild door Rocco Stallvord (goeie naam) van First die voor een project met een nieuw product op zoek is naar ‘online influentials’.
Het product is de nieuwe Samsung Galaxy Tab, een iPad(killer) van 7 inch – de helft van een iPad en passend in iedere binnen-, buiten-, kont-, broek- of borstzak (nou borstzak?).

Zonder alles te verklappen – want dan gaat de lol er snel af, is me gebrieft – kan ik al wel vertellen dat ik enorm opgewonden ben om volgende week te starten met ‘het project’.

Ik doe dat project niet alleen, nog 9 online influentials hebben vorige week een SGT kunnen ophalen bij First in Amsterdam, zie foto’s onder en boven en herken je influentials. (Ik heb dat ‘ophalen’ overigens helemaal laten filmen, maar mag die beelden nog niet laten zien, omdat volgende week pas… en dat ga ik ook nog niet verklappen.)

Anyway, ik heb dat fijne ding nu al ruim een week (hé dat was inderdaad precies vorige week donderdagavond, oh nee woensdagavond) in huis en het was heel kort wennen, maar al klooiend en overal mee naar toe nemend ben ik er wel achter dat ik het niet erg vind dat ik ‘m mag houden.

Volgende week meerrrr… daar hoef je niet bang voor te zijn. Via twitter, mijn blog, via allerlei kanalen word je vriendelijk gebombardeerd met content uit de SGT.

SGT_uitreiking_bij_First_Amsterdam_dichtbij_980

1 gedachte over “Waarom ik van Samsung een Galaxy Tab kreeg?”

  1. Hee HJ,
    Ben ik hier, op jouw advies, net een beetje echt aan het wennen aan de iPad en heeft meneer alweer de nieuwste iPad killer van Samsung veroverd.
    Maar ja, “gratis” zo’n ding krijgen, komt toch door jou en jouw Blogpower 😉

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven