Werkkamer Justien Marseille

Als je nogal eens in de media komt, onverwacht wordt gevraagd om je expertise, is het handig stockfoto’s te hebben van jezelf.

Die maak ik.

Voor verschillende professionals. Mensen die vaker in het nieuws komen, of geregeld op podia staan. En om het jaar, om de twee jaar, of om de drie jaar een nieuwe serie foto’s willen om te gebruiken ‘voor publicaties’ en profielfoto’s.

Vorige week was ik na drie jaar weer bij Justien Marseille in Rotterdam voor twee uur ontspannen fotograferen en wandelen.

Ze mailde me: “Het is alweer jaren (en zeker 15 centimeter haarlengte) geleden dat je voor het laatst foto’s van me nam. Ze bevielen goed en zijn nog steeds mooi, maar ik ben wel toe aan iets nieuws! Nou ben je ondertussen natuurlijk reuze beroemd, maar toch, denk je dat er ergens de komende weken een plek en moment is waarop je mij weer eens van een nieuwe set publieksfoto’s kan voorzien?”

Gisteren mailde ze me dat ze vandaag al foto’s nodig had voor een publicatie, dus gisteravond was het tijd voor de selectie en de bewerking.

Een van de eerste van 125 opgestuurde foto’s is deze van Justien’s werkkamer.

(Die uitgeholde vleugel is haar bureau, geweldig!)

1 gedachte over “Werkkamer Justien Marseille”

  1. Leuk! Ik heb Justien in het verleden twee keer geïnterviewd. Een keer voor Movie Marketing Magazine (opgeheven) en een keer voor Holland Film Nieuws (bestaat nog). Wellicht zaten jouw foto’s daar ook bij.. 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven