WordCamp 2010 komt er aan, be there

WordCamp zit er weer aan te komen. Zaterdagochtend 6 november gaat deze jongen, net als vorig jaar, weer vroeg het perron op om een van de eerste treinen te pakken richting Utrecht Centraal, locatie Seats2meet.

Om een dag lang ondergedompeld te worden in de hippe WordPress-scene van Nederland. Want bij WordCamp draait het om wat je allemaal (nog meer) met deze weblog-software kunt doen.

Naar de foto’s van vorig jaar >>

Ik blog sinds 2005, 6 mei 2005 om precies te zijn. Eerste heel even via web-log, maar in augustus 2005 (geïnspireerd door Hans Mestrum) op TypePad, toen nog supercool, nu mainstreamcool. Dik een jaar ontdekte ik ter-burg.nl, de weblog slash website van Sebastiaan ter Burg… en die vond ik moooi. En nog steeds. Een WordPress-site.

Dus ik ging me verdiepen in een WordPress en wilde ook zo’n blog maken in die stijl. Maar dat ging niet zo makkelijk als ik dacht. Ik moest ‘m toch laten bouwen door iemand anders, of ik moest een designprogramma kopen… Gedoe.

Hoewel ik dus met heel veel plezier Bronze Sponsor ben van WordCamp 2010, en voor de helft van mijn gangbare prijs daarom een dagje ga fotograferen, is punkmedia.nl geen WordPress-site (maar dat moet kunnen).

Punkmedia.nl is een Joomla! based experience… nee geen site nee, een experience 🙂

Naar de foto’s van vorig jaar >>

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven