Bart Heemskerk | Canon EF 70-200mm f/2.8L USM IS II

De zon schijnt fel op mijn verhitte hoofd, mijn lens hangt koel te wezen. Af en toe laat ik een druppel vallen op de lens. Doet hem allemaal niets. Hij weet dat vandaag weer zo’n moment is, alles moet kloppen. De emotie, snelheid, scherpte. We wachten rustig af, als een tijger die op zijn prooi aan het jagen is, koel, doordacht maar op het moment suprême een ware killer. Mijn lens laat zich gaan en vreet de tegenstander op. Wat rest is een herinnering, het moment vastgelegd.

Prijs: Boel geld (€1999 volgens mij)

Waar gekocht: Foto Booms

Tweede Lens: Canon EF 24-70mm f/2.8L USM

Derde Lens: Canon EF 15mm f/2.8

In de categorie ‘amateur’ fotograaf, aangezien je een pro bent als je je geld er mee verdient en dat ik er naast nog voor de klas sta part-time. Wel merk ik dat er meer opdrachten binnen komen en dat er dus meer mogelijkheden zijn om te fotograferen en dat de ambitie er wel is om in de toekomst ‘pro’ te worden. Freelance nu regelmatig voor muziekblad OOR en diverse bands die promo’s willen.

http://www.photocero.com/

Foto’s zijn gemaakt met: Canon 1Dm2 en Canon 5Dm2

Kaiser Chiefs Mijn Lens
Kaiser Chiefs

OFWGKTA Mijn Lens
OFWGKTA

Arcade Fire Mijn Lens
Arcade Fire

1 gedachte over “Bart Heemskerk | Canon EF 70-200mm f/2.8L USM IS II”

  1. Robbie Veldwijk

    Dat is ook mijn favoriete lens! Alleen heb ik hem niet, dus zal mijn stukje over een andere gaan! Wel een leuk stukje heb je er van gemaakt!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven