Gert Kracht | Canon Macro EF 100mm f/2.8 IS USM

‘Ken je lens. Ga er een jaar mee op stap en werk ermee. Zoveel als je kunt’.  Met die boodschap van Zack Arias ging ik na het bekijken van zijn cursus bij Creative Live op stap met mijn Canon Macro EF 100mm f/2.8 IS USM.

Deze lens is de eerste EF lens van Canon die geheel uit kunststof is opgebouwd. Zwart gekleurd, heerlijk licht en mij aangeraden bij Cameratools in Apeldoorn door Robin. ‘Deze lens krijg je geen spijt van’. En inderdaad, wat een heerlijk ding!

Ik ben sinds Mei 2011 er al mee op pad….en ik ken hem steeds beter. Heerlijk!

Foto1

Foto2

Foto3 2

Foto4 2

2 gedachten over “Gert Kracht | Canon Macro EF 100mm f/2.8 IS USM”

  1. Robbie Veldwijk

    Dit is ook een erg fijne lens! Wederom deze heb ik zelf nog niet, maar staat zeker op mijn lijstje! Het gras wat je gefotografeerd hebt ziet er wel erg gaaf uit zo!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven