Kyonne Leyser | Canon EF 50mm f/1.2L USM #mijnlens

Vorig jaar september nam ik, tijdens het Food Photo Festival, deel aan een workshop van Markus Bassler. Zelf had ik al een Canon EF 50mm f/1.8 II maar tijdens deze workshop leende ik de 1.2 versie van Markus en was meteen verkocht. Zo mooi scherp, nog meer kwaliteit in de scherpte-diepte en met heel weinig licht geweldige foto’s. Vervolgens is hij ook meegegaan naar de lunch bij restaurant Noma gezien het compacte formaat, waar ik ook alle foto’s met de 50mm heb geschoten. Kortom mijn food & lifestyle lens!

Facts

  • Tweede favo lens: Canon EF 24-70mm f/2.8L USM
  • Derde favo lens: Canon EF 100mm f/2.8L Macro IS USM
  • Body: Canon EOS 7D
  • Status: amateurfotograaf in opleiding
  • Portfolio: http://www.kyonne.com

mijnlens besjes

mijnlens espresso

mijnlens noma

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven