Patrick Dorré | Canon EF 85mm f/1.8

Ik. Ben. Verliefd! Wat een licht en wat een bokeh! Heerlijk! Ik heb ‘m amper 2 weken en hij is nog niet van de body (Canon 5D2) geweest. Naast deze lens heb ik (en dat moet jij weten Henk-Jan ;-)) ook de 24-70 lens van Canon. Ook lekker, maar wat een heerlijke lens is de 85mm. De tip kreeg ik van Ramon Snellink (www.monetmine.nl) en heb deze lens van hem overgenomen. Na mijn opleiding fotografie, toch maar wat meer fotograferen nu! Ik kan niet wachten tot het ophoudt met regenen!

Kortom; #mijnlens: Canon EF 85mm F 1/8

 Patrick Dorré | www.pjfilm.nl

Patrick mijnlens pjfilm 001 980

Patrick mijnlens pjfilm 002 980

Patrick mijnlens pjfilm 003 980 2

6 gedachten over “Patrick Dorré | Canon EF 85mm f/1.8”

  1. Toffe foto’s 🙂 85mm’s zijn een van mijn favo lenzen. Heerlijk op zowel crop als FF. De 1.8 van Canon heeft een prima IQ en een fijn prijskaartje, goeie bang for buck dus.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven