Punkmedia on the road… podcasten

Het moet toch lukken om fijne gesprekken als deze op te kunnen nemen om vervolgens af te spelen als podcast, dacht ik toen ik met Niels Lubbers bij Semmelink Koffie en Theeschenkerij op het terras zat, op de eerste dag van september. Dat bleek inderdaad niet zo moeilijk.

Met Anchor als app ben ik begonnen met podcasten, laagdrempelig, alleen als ik extra tijd heb, in de auto en in de vorm van memorecorder.

Ik stap in de auto, pak m’n iPhone12, open Anchor, klik op Nieuwe aflevering, Tools, Opnemen, start de auto en ga praten om vervolgens op Stoppen te klikken, Achtergrondmuziek toevoegen, Opslaan en Opname aan aflevering toevoegen, en nog wat handelingen… easypeasy.

Let’s goooooo…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven