Tineke van der Eems | Nikkor 24-70mm 2.8

tin-lizetbeek.nl-216-980px

De Nikkor 24-70mm 2.8. De lens is echt mijn werkpaardje en sinds ik ermee werk nooit een defect gehad. Terwijl ik ‘m bijna dagelijks gebruik al 6 jaar lang. Soms wissel ik ‘m af, ik heb er namelijk twee, want stel dat… Voor shoots met kinderen, gezinnen en alles wat rent en springt wil ik gewoon deze lens gebruiken!

Ik mag graag van dichtbij fotograferen, contact hebben met de mensen die ik fotografeer. Met deze lens kan dat. Dichtbij zijn, ondertussen kletsen, meedoen met spelletjes en snel het moment pakken dat ik wil. f/2.8 en dan 24 tot 35mm schiet ik graag in. Soms bolt/vertekent het beeld ietsje (maar dat vind ik leuk) en met een diafragma 2.8 krijg je natuurlijk mooie scherptediepte. Het lijkt zo alsof je er écht bij bent vind ik.

Gekocht bij Cameranu.nl, nu te koop voor € 1.395,-. Mooie winkel, nu voor mij wel een beetje uit de buurt, Urk of all places, maar gelukkig hebben ze een goede webshop. Service een dikke 9!

Tineke van der Eems – www.spaghettiii.com

31-spaghettiii-aug11-980px

19-spaghettiii-jun11-980px

10-spaghettiii-9359-980px

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven