Abonneren? Doe het niet mensen

Clickbait die kop, geef ik toe. Ik heb een mogelijkheidje gemaakt – laten maken door Bas, sorry – om je gratis te abonneren op iedere blogpost die ik ga maken (ik ben blog en post aan elkaar gaan schrijven, omdat de Nederlandse schrijfwijze van het Engelse blog en post aan elkaar hoort…  in het Engels is het los van elkaar, las ik laatst als reactie op een blogpost van 2017, fijn zo’n archief!).

Je kunt dus vanaf nu alles wat ik op punkmedia.nl publiceer per e-mail volgen.

Maaaarrrrrr…. doe dit echt alleen als je niets wilt missen van alles wat ik fotografeer, film en schrijf.

(Ik kan trouwens niet zien wie zich abonneert, iets met privacy. Wel weet ik dat Bas Boerman, Joris van Zijl, Jan Willem Alphenaar en Anna-Maria Giannattasio zich als eerste vier hebben ingeschreven, niet de minsten, nu nog Frank Meeuwsen, Marco Raaphorst en Derksen binnenhengelen.)

Speaking of Frank Meeuwsen, die brief die je hierboven misschien gelezen hebt, is een brief die Frank me geschreven heeft naar aanleiding van Minder e-mail in 2013, stop alle nieuwsbrieven, een blogpost van 3 februari 2013. Die brief hangt nog steeds aan m’n magneetboard (die ik vaak vernieuw met foto’s).

WARNING WARNING WARNING

De hoeveelheid mails die je krijgt, kan van tijd tot tijd tegen het irritante aanlopen. Als je je daaraan niet irriteert, helemaal prima. Maar anders gewoon niet inschrijven.

De reden: ik blog (voor)namelijk achteruit, waarbij ik blogposts publiceer op een moment in het verleden.

Zo wil ik bijvoorbeeld stap voor stap bijna al mijn publicaties uit mijn eerste blog eventbranche.blogs.com (start 2005) herpubliceren op datum (zoals ik bijvoorbeeld met deze heb gedaan op 25 augustus 2005). Alleen publicaties die ik nog interessant vind om te delen. Die post komt dus mooi in m’n archief op die datum te staan.

Dat doe ik voor mijn eigen overzicht. Dat geeft me rust.

Die blogpost zal daarom nooit bovenaan mijn blog komen te staan, die geef ik alleen aandacht op de socials als ik het echt interessant vind om te delen, maar in principte krijgt niemand die dus te zien. Behalve jij als abonnee en jij met een RSS-feed.

En eenmaal aangemeld, je kunt je altijd afmelden, ik wil geen irritatie bij je oproepen.

Veel plezier! En dank je wel voor je aandacht.

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total=”true” button_on_newline=”true” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true”]

 

Om je te abonneren middels een feedreader kopieer dan deze url in jouw favoriete feedreader:
https://www.punkmedia.nl/feed/

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven