Abonneren

Je kunt ook alles wat ik op punkmedia.nl publiceer per e-mail volgen.

WAARSCHUWING:  doe dit alleen als je echt niets wilt missen van alles wat ik fotografeer, film en schrijf. De hoeveelheid mails die je krijgt, kan van tijd tot tijd tegen het irritante aanlopen. Als je je daaraan niet irriteert, helemaal prima. Maar anders gewoon niet inschrijven.

De reden dat ik dit aangeef: ik blog (voor)namelijk achteruit, waarbij ik ook blogposts publiceer op een moment in het verleden. Dat doe ik voor mijn eigen overzicht.

Zo wil ik bijvoorbeeld ook stap voor stap bijna al mijn publicaties uit mijn eerste blog eventbranche.blogs.com (start 2005) herpubliceren op datum (zoals ik bijvoorbeeld met deze heb gedaan op 25 augustus 2005). Alleen die ik nog interessant vind om te delen. Die post komt dus mooi in m’n archief op die datum te staan. Dat is een 50+ dingetje van mij, dat vind ik fijn.

Die blogpost zal daarom nooit bovenaan mijn blog komen te staan, die geef ik ook geen aandacht op de socials, en die krijg niemand dus te zien, behalve abonnees met een RSS-feed en jij als abonnee op m’n ‘nieuwe’ publicaties.

Gewoon afmelden dan hoor, ik wil geen irritatie bij je oproepen.

Maar anders, veel plezier! En dank je wel voor je aandacht.

Voeg je bij 8 andere abonnees

 

Om je te abonneren middels een feedreader kopieer dan deze url in jouw favoriete feedreader:
https://www.punkmedia.nl/feed/

Scroll naar top