Balletje Amersfoort | de foto’s

Net als het Smoelenboek, Mijnmoment en Punkmedia is Balletje Kalfje ook een belangrijk onderdeel van m’n zakelijk geluk. Wat ooit, ik denk in 2002, startte als het FZ evaluatie- en themading met Rob Captijn als columnist van FZ en ik als hoofdredacteur van dat blad, is organisch uitgegroeid tot een belangrijk informeel moment waarin Rob en ik bitterballen nuttigen met een sausje conversatie.

Wie zin heeft schuift aan, of zoals vanmiddag in Amersfoort, wie aangegeven had te komen komt langs en we zien wel.

Van de partij vanaf het begin Rob Captijn, Marco Derksen, Emile Peters en Kim van Velzen. Ik zelf kwam twee uur later dan afgesproken binnen en zie nu aan de foto’s dat ik enkele belangrijke ballen en puntzakken gemist heb…

Besproken, vanaf het moment dat ik aanschoof: de toekomst van Mijnmoment >> Mijnmoment Corporate en terecht door Marco opgemerkt… of ik daar eigenlijk wel zin in heb? En tijdens het eten passeerden de nodige marketingfiguren het traditionele roddelblokje van het Balletje.

Naar de foto’s van Rob Captijn van Balletje Amersfoort >>

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven