Beautyblogs

Over iedere dag bloggen gesproken… verslavend zijn de videoblogs van beautyblogger Mascha Feoktistova. Kiki is helemaal gek van haar. Verslaafd aan haar. “Ik ga even kijken of Mascha al een nieuwe video heeft.” En dan gaat het helemaal niet over dat het iedere keer inhoudelijk aan een behoefte voldoet bij Kiki, maar dat ze iedere keer Mascha in de camera ziet praten. En dan komt Kiki weer naar beneden met de opmerking: “Ik wil ook werken papa, wanneer mag ik werken? Heb je werk voor mij?”

Goed, de tekst waarmee Mascha zich voorstelt, mocht je haar nog niet kennen (na DWDD vorig jaar) >>

Hi en welkom op Beautygloss.nl! Ik ben Mascha Feoktistova en run deze beautyblog met veel liefde fulltime. Inmiddels krijgt Beautygloss.nl meer dan 650.000 unieke bezoekers per maand en dat vind ik ontzettend gaaf! Dagelijks vind je hier iedere ochtend een vlog (video van wat ik op een dag doe) en in de middag komt er een beautyartikel (of video) online. Alles omtrent make-up, haar, verzorging en meer komt aan bod met een persoonlijke twist. Iedere zaterdag komt er een tutorial video online. Veel plezier!

Liefs, Mascha

Super inspirerend toch? Door haar en door Vera Camilla ben ik me erg gaan interesseren in het ‘leven van een blog’. In de klassieke zin zijn deze probloggers natuurlijk de nieuwe zelfstandige journalisten die zelf in een niche zijn gedoken van hun passie en daar nu geld mee verdienen.

Beautyblogs en beautybloggers hebben daarin nog eens een prachtige schare aan adverteerders op de stoep staan, want meisjes en jonge vrouwen smullen van deze content en laten zich heel graag leiden door deze wegwijzers die zelfstandig een keuze maken in alle aangeboden en opgestuurde merkproducten.

Ik blijf doorzoeken naar mijn ultieme niche…

Naar Punkmedia: journalist, fotograaf, filmer >>

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven