Daar vind ik wat van… oh ja joh?

Ik ben een groot liefhebber van Japke d. Bouma en haar jeukwoorden-filosofie binnen de BV Nederland met haar babbelende coffeecorners.

Zoals jaren geleden rond de eeuwwisseling iedereen ineens een mening afsloot met ‘nou dan heb ik zoiets van’ zo krijg ik de laatste tijd de kriebels van ‘ja, daar vind ik wat van’. En ook ‘nou, dat vind ik wel ingewikkeld’.

En…

‘Hoe fijn is dat?’

Aaaaaaaaaaaah.

In dier voege denk ik vaak aan wijlen Rob Captijn die een vreselijke hekel had aan populair gebabbel en management-ge-gilles de la tourette zoals hij dat noemde, en steevast reageerde met de vraag: oh ja joh?

(Over Rob ga ik nog veel schrijven trouwens, maar ik kan er m’n rust en aandacht maar steeds niet voor vinden. Rob, sorry.)

Hier de video die ik maakte voor Rob, waarmee hij tijdens z’n eigen uitvaart nog het laatste woord had.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven